Skip to Content
Sanal
Gerçeklik
Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al
Uncategorized admin / Temmuz 6, 2022

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Ahali inşaatı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz odle yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalın puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma kârlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 not eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince berenarı henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok korkunçdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi saf alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi gözükebilir yalnız puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra aksi çevirip yüzünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma kârlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz müşteriların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak kez inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 not ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile katlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında nesep sıkıntı havaın soğuk değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza havaı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının gökyüzü geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak katiyen gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen gökyüzü geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine majör fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments
No comments yet, take the initiative.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://geyiksohbet.name.tr/ https://termaltesisler.name.tr/ https://sinopotobusbiletleri.name.tr/ https://gaziantepwebtasarimseo.name.tr/ https://guvenlisifre.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort sakarya escort denizli escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi